Selecteer een pagina
Welke verandering zie jij graag in jouw leven?

 

  • Misschien wil je meer energie?
  • Gezonde eetgewoonten?
  • Meer inspiratie om jouw leven vorm te geven naar jouw wensen.
  • Dagelijkse routines voor meer rust en glowing skin.
  • Graag meer gezondheid bereiken i.p.v. dieëten.(een gezond gewicht volgt als gevolg hiervan)
  • Maken van meer tijd voor jezelf.
  • Overstappen naar gezonde beauty producten.
  • Jouw creatieve kant activeren.
Door vrouwen, voor vrouwen.

 

Als vrouw doorloop je verschillende fases in je leven met de daarbij horende hormonale veranderingen. Tijdens mijn studies heb ik mij volledig gericht op het vrouwelijke. Niet omdat ik mannen niet leuk vind, ze zijn geweldig natuurlijk! Maar wij zijn eenmaal anders geprogrammeerd zeg maar. Als vrouw moeten we wel mee draaien in deze door mannen ingerichte wereld, maar vaak werkt dat toch even anders voor ons. Dat is ook precies waar ik me op richt tijdens mijn consulten, de vrouwelijke energie weer aan zetten. Rust en liefde vinden in jezelf zodat je jezelf weer kunt herinneren wat jij voor jou wilt in dit leven. Vorm geven aan wat er in jouw hart leeft, doen waarvan jouw hart weer gaat zingen.

Ayurveda

 

De leer van een gezond en gelukkig leven 

Ayur=kennis en veda=leven, Ayurveda betekent kennis van het leven. Het geeft richtlijnen voor een leven in balans met de natuur, de seizoenen en de elementen. In de Ayurveda gaan we ervan uit dat er 3 verschillende hoofd lichaamstypen zijn genaamd de Dosha’s. Daar zijn ook weer variaties op. Maar laten we het simpel houden want Ayurveda is een studie voor het leven en je kunt je verliezen in de complexiteit.

One size does not fit all

Wie zich aanmeldt voor een Ayurvedisch consult krijgt maatwerk, geen weeklijstjes die op iedereen van toepassing zijn en aan de mode onderhevig. Aan de hand van jouw lichaamstype, uiterlijke kenmerken en elementaire constitutie wordt er een persoonlijk plan gemaakt met adviezen voor voeding, lifestyle en dagelijkse routines. Alles is met elkaar verbonden en zo ook toegepast.

Ayurveda is de leer van liefde voor het leven en de natuur.

 

Een natuurgeneeskundig systeem

dat verschillende tools gebruikt om jouw lichaam en geest weer in balans te brengen. Al wint Ayurveda aan populairiteit, is dit gezondheidssysteem meer dan 5000 jaar oud. Ayurveda maakt gebruik van voeding als medicijn, kruiden, aromatherapie en marma therapie wat je kunt zien als acupunctuur zonder naalden.

Nourish yourself

Ayurveda leert je de rust in jezelf op te zoeken door middel van meditatie. Warme olie massage voor het douchen houden voedingsstoffen en vochtgehalte in de huid op pijl. Deze  heerlijke massage heet Abhyanga, en is pure liefde voor jezelf. Als je hier eenmaal mee begint dan ben je hooked for life.

 

Plant power

Zelfs de olie voor jouw dagelijkse abhyanga kan aangepast worden en speciaal op maat gemaakt naar persoonlijke behoefte. Denk aan een verkoelende olie met heerlijk geurende essentiële olie voor als er teveel hitte in het lichaam aanwezig is. Alles is custom made.

Jouw spijsverteringsvuur

In Ayurveda is het van groot belang dat wat je tot je neemt goed kan verteren, dit verteringsvuur wordt Agni genoemd. Ook al neem je de meest gezonde voedingsstoffen tot je, als jouw lichaam het niet kan verteren dan zet het zich om in Ama ( opbouw van afvalstoffen ) Dit kun je goed zien bijvoorbeeld bij de aanslag op je tong, maar ook in de darmen. Niet alleen onze voeding moet verteert worden maar ook onze emoties, gedachten en alle indrukken die we op doen gedurende de dag. Iets dat zwaar op de maag ligt of dit is niet te verteren zijn opmerkingen die ons alle niet vreemd zijn, en komen dan ook wel echt ergens vandaan.

Leer in liefde

Het in harmonie brengen van de elementen en de natuur in jouw lichaam zullen een wereld van verschil maken in jouw gevoel van welbevinden. Ayurveda is eigenlijk een leer in liefde, liefde voor jezelf en jouw prachtige lichaam. Het leren zien van de schoonheid van jouw bijzondere leven.

Consult boeken

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met:

Nathalie Maas

06 44545320 (graag via Whats app)

of info@nathaliemaas.nl

× Hoe kan ik je helpen?