Selecteer een pagina

colour & spice

Inner & outer beauty

Dit is een uitgebreid traject van 3 fases in 6 maanden. Hier werken we samen aan jouw diepste hartenwensen, jouw gezondheid en welzijn en vooral op ontspanning. We gaan een helder beeld creëren van waar je nu staat en waar je heen wilt. Gezondheid, lifestyle en beauty routines komen aan bod. Deze bijzondere manier van het werken aan een langer en gezonder leven resulteert ook in een jongere en frisse uitstraling. Zowel innerlijk(voeding en lifestyle) als uiterlijk zullen een mooie ontwikkeling door maken.

Hieronder beschrijf ik de 3 fases waar we doorheen gaan en leg ik in grote lijnen uit wat het in houdt. Voor iedereen zal het verloop anders zijn omdat ik ook hier weer echt maatwerk maak met aromatherapie, huidverzorging van het prachtige Colour & Spice, Marma therapie(drukpuntmassage uit Ayurveda) en pas ik mijn kennis uit de natuurvoeding toe. 

Dit zal een bijzondere periode uit je leven worden waarin je een keerpunt maakt voor jezelf, je hart gaat openen en jij jezelf het grootste geschenk geeft dat je kunt wensen.

Tijdens deze reis gebuik je thuis ook de producten van Colour & Spice en pas je de adviezen toe. Ik sta je bij met raad en daad waar nodig en zal dan ook support bieden door middel van email of whats app contact.

Beauty Detox

 

   

 DE KUNST VAN HET LOSLATEN

 
Hier gaan we knopen doorhakken en keuzes maken. Dit is een fase van zuiveren, herstellen en meer ruimte creëren. Zodat iets nieuws kan ontstaan. Dit is de tijd dat we ook met voeding en lifestyle een lichte detox fase in gaan, opgeslagen afvalstoffen in het lichaam worden afgevoerd. Hierdoor ontstaat er nieuwe energie in lichaam en geest. Je huid wordt hierdoor ook van binnenuit gereinigd, en vormt de basis voor de volgende stap.

Rebalance

 

   

 HET ZIEN VAN JE WARE KLEUREN

Na het ontgiften begint de tweede fase: Rebalance. Je hebt een moedig besluit genomen om stil te staan bij je dagelijkse gewoonten. Het vergt moed om je terug te trekken uit situaties die niet meer in harmonie zijn met jouw authentieke zelf. Hier gaan we kijken wat jouw uitdagingen en valkuilen zijn. Je geeft diepgang aan jouw innerlijke kracht en uiterlijke pracht.

Uplifting

TIME TO SHINE

Hier ga jij jouw essentie en intentie uitdragen. Dit is the time to show up. Hier kun je jouw ware kleuren en essentie gaan tonen, vanuit jouw authentieke ware aard. Je zult thuis komen in een hectische wereld waar jij stevig staat en straalt.

-eerlijk, puur jezelf.

HAPPY, HEALTHY & HOLISTIC LIVING

 

Ik wil je laten ervaren dat goed voor jezelf zorgen de basis is voor echte schoonheid. Het is mijn missie om vrouwen handvatten aan te reiken waarmee zij boven zichzelf uitstijgen en zich mooier gaan voelen dan ooit. The Holistic Way of Beauty is een reis vol geuren, kleuren, rust en verbinding. Een reis dicht bij huis… dicht bij jezelf.

HET GEHEIM 

 

 Deze holistische reis versterkt innerlijke en uiterlijke schoonheid. Hiermee geef je je Lichaam, geest en spirit alles wat ze nodig heeft om een nieuw fundament te creëren voor een mooie en gezonde uitstraling. Het resultaat is een mooie huid, een blij gevoel wanneer je in de spiegel kijkt en meer eigenliefde. Dit begint bij het gebruik van de juiste producten, lifestyle en voeding.

Probeer het 7 daagse mini retreat

Je mooi voelen heeft nét zo veel te maken met een gezonde huid als met innerlijke schoonheid. Ervaar zelf de kracht van de Holistic Journey met de 7-dagen mini retreat van Colour&Spice. De set is samengesteld zodat je op een laagdrempelige manier kennismaakt en kunt genieten van holistische schoonheid

DE HOLISTIC BEAUTY METHODE

Je bent liefde, je bent heel!

 

Vaak wordt er tegenwoordig de indruk gewekt dat we stuk zijn en iets moeten helen. Wij zijn allemaal een goddelijke creatie, daarin zijn heus geen fouten gemaakt. We hoeven niet eindeloos te graven in de diepste krochten van onze zielen om heelheid te vinden. We zijn goed zoals we zijn en het is fijn om te beseffen dat we trots mogen zijn op wie we geworden zijn. We zijn met zijn allen op dit punt gekomen door vallen en opstaan, fouten te maken en deze toe te geven en te herstellen. Ieder op haar eigen prachtige manier. Dit is wie je bent, en dat is jouw kracht. Jouw eigen kleuren. 

In liefde, Namaste.

× Hoe kan ik je helpen?