Selecteer een pagina

Een traject van 6 maanden in 3 fases

 

In deze 6 maanden kom je iedere maand 1 keer voor een behandeling. Deze behandelingen zijn gebaseerd op de 3 fasen te weten, de detox, rebalance en uplifting fase. Deze 3 fasen hebben als doel jouw huid, lichaam en geest in balans te brengen door middel van holistische therapieën en lifestyle adviezen. Het is de bedoeling dat je thuis verder gaat met de adviezen en het gebruik van de prachtige heilzame Colour & Spice huidverzorging. Zo zal je een maatwerk advies krijgen om deze behandelingen extra kracht te geven voor het beste resultaat. Herhaling en routines in dagelijks leven zijn key in de uitkomst van deze mooie reis die we samen maken. Hieronder meer over de 3 fasen.

Detox

1

The art of letting go

De beauty detox betekent knopen doorhakken, zuiveren, herstellen en meer ruimte creëren voor jezelf. Leven in het nu en loslaten wat niet meer bij je past.

Rebalance

2

See your true colors

Het vraagt moed om stil te staan bij je doen en laten. Het vraagt moed om je terug te trekken uit situaties die niet in harmonie zijn met jouw persoonlijkheid. Tijdens de rebalance-fase onderzoek je wat in dit opzicht je uitdagingen en valkuilen zijn. Je verdiept je in jouw innerlijke kracht en uiterlijke pracht.

Uplifting

3

Showtime

Als je karakter, uiterlijk en levensstijl verbonden zijn met je ware aard, dan zul je je overal thuis voelen. Tijdens de uplifting-fase ga jij jouw essentie en je intenties uitdragen. Je innerlijk wordt vertaald naar de buitenkant: je leert te communiceren wie je bent-eerlijk-puur jezelf- in de opgepoetste versie.

Wat krijg je?

 

Jouw treatment duurt 2 uur. We gaan kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft en dit kan per behandeling verschillen van elkaar. Ik maak gebruik van verschillende specialismen:

 

 • Tijdens de behandeling werk ik met de natuurzuivere producten van Colour & Spice en krijg je een uitgebreide behandeling.
 • Ayurvedische geuren en aromatherapie op maat speciaal voor jou.
 • Coaching met persoonlijke adviezen en opdrachten om toe te passen in je dagelijkse leven.
 • Kosten € 135,- per behandeling

  And a whole lotta ♥love

  Afspraak maken?

   

  Dat kan door een whats app te sturen naar : 

  06 44545320

  Opzoomerlaan 97 

  3221 AM Hellevoetsluis

  × Hoe kan ik je helpen?