Selecteer een pagina

Voor wie?

 

Wil jij even helemaal tot rust komen en opladen, genietend van heerlijke aromatische geuren met een op maat gemaakt behandelplan voor jou persoonlijk? Zie je een vermoeid gezicht in de spiegel en wil je nieuwe energie op doen? Je wilt graag innerlijk en uiterlijk gevoed worden en uiting gaan geven aan de veranderingen die jij wenst voor jou? De tijd staat even stil en stress bestaat niet. We gaan aanspraak maken op het zelfhelend vermogen van jouw lichaam, jouw lichaam is zo slim. Alles wat er nodig is voor jou, is er al. Kom maar, ik laat het je zien…

Wat krijg je?

 

Jouw treatment duurt 2 uur. We gaan kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft en dit kan per behandeling verschillen van elkaar. Ik maak gebruik van verschillende specialismen:

  • Treatment facial met natuurzuivere ingrediënten zoals kruiden, bloemen en gemalen edelstenen.
  • Aromatherapie, op maat speciaal voor jou.
  • Marma therapie (drukpunten uit Ayurveda) zo krijg je nieuwe energie in de huid en lichaam.
  • Meditatie, klank en/of kleur.
  • Consult met persoonlijke adviezen en opdrachten om toe te passen in je dagelijkse leven.
  • Aroma blend op maat voor thuis.
  • Kosten: € 135,- 120 minuten.

And a whole lotta ♥love

Afspraak maken?

Stuur een Whats app naar:

06 44545320

Opzoomerlaan 97

3221AM Hellevoetsluis

Dit is een Meet & Treat en is in principe een losse behandeling om je even die oppepper te geven als de balans zoek is. Je kunt deze behandeling ook als beginpunt van de Holistic Beauty Journey zien. Dit is een periode van 6 maanden waarin we elke maand deze stappen doorlopen door middel van 3 fases: detox, rebalance en uplift. Ook hier werken we weer op lichaam, huid en energetisch lichaam zodat we verbluffende resultaten kunnen bereiken.

× Hoe kan ik je helpen?